dinsdag 16 januari 2018

Lauren Verster nieuwe AVRO-presentatrice

Presentatrice en programmamaakster Lauren Verster is de komende twee jaar bij de AVRO te zien. Vanaf september presenteert zij samen met Gerard Ekdom Fort Boyard. Welke andere programma’s Verster voor de AVRO gaat doen, wordt later bekend gemaakt.

Peter Lubbers, mediadirecteur van de AVRO: “Met de komst van Lauren Verster voegen wij een veelzijdige presentatrice toe aan ons team. Lauren is een vrouw met een brede interesse voor zowel maatschappelijke thema’s als kunst en cultuur waardoor zij de perfecte match is met de AVRO. Zij deinst er niet voor terug om het avontuur aan te gaan! Dit komt goed van pas als Lauren samen met Gerard Ekdom Fort Boyard gaat presenteren: een programma waarin BN’ers loodzware opdrachten moeten vervullen in een Frans fort in zee!”

Verster: “Vroeger zou ik geroepen hebben: ‘Woeha, vetjedope!’ Maar nu, met de overstap naar de AVRO zeg ik: ‘een uitgelezen kans om mooie, betekenisvolle publieke televisie te maken.’ Ik ben enorm dankbaar voor alle geweldige kansen die ik in het verleden bij Veronica heb gekregen. Maar nu is het tijd voor een volgende stap. En wat voor één … Ik voelde me super vereerd toen ik werd benaderd door de AVRO, een omroep met zo’n grote tv- en radiotraditie. Ik ga de komende jaren spannende, onderzoekende en inhoudelijke programma’s maken. Ja, ik heb wel weer zin in een woest (tv)-avontuurtje …!”

Bron: AVRO

Bericht delen