dinsdag 16 januari 2018

Lange Frans presenteert Face It! bij Veronica

Frans Frederiks, beter bekend als Lange Frans, presenteert de spelshow Face It! vanaf 3 mei bij Veronica. In het programma moeten deelnemers opdrachten uitvoeren met alleen hun gezicht. Het gebruik van handen, lijf, benen of voeten is niet toegestaan. Iedere week strijden drie teams, bestaande uit twee kandidaten en een bekende Nederlander, in de studio om de winst.

Bij Face It! geldt één gouden regel: je mag alleen je gezicht gebruiken. Het gebruik van andere lichaamsdelen dan je gezicht is niet toegestaan. Als de deelnemers deze regel overtreden, krijgen zij strafpunten.  De teams moeten deze opdrachten zo goed mogelijk uit proberen te voeren, waarbij zij gecoacht worden door bekende Nederlanders die de rol van teamcaptain vervullen. Het team dat het best presteert, gaat met de overwinning naar huis.

Lange Frans presenteerde eerder Fobiac bij Veronica. “Ik viel van mijn stoel van het lachen bij het zien van de Japanse beelden. Het is een eer dat ik dit vernieuwende, hilarische spelprogramma mag gaan presenteren.”

Bron: Veronica

Bericht delen