Ladies Night stopt bij Net5
zondag 5 april 2020

Ladies Night stopt bij Net5

Net5 gaat voorlopig stoppen met het programma Ladies Night. Het programma volgt daarmee het advies van het RIVM op. Aanstaande woensdag is er nog een laatste uitzending.

“Talpa Network volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM”, laat de woordvoerder van het programma weten. “Binnen die richtlijnen hebben we een aantal afleveringen van Ladies Night gemaakt maar we hebben nu toch besloten de opnames te staken. De programmering wordt iets aangepast en in plaats van Ladies Night worden de komende periode mooie films uitgezonden, zoals Love Actually en Bridget Jones’s Diary. We denken dat we onze kijkers daarmee op dit moment het meest plezier doen.”

Of en wanneer het programma verder gaat is nog niet bekend, laat de woordvoerder aan Shownieuws weten. “Het is nog te vroeg om daar iets over te kunnen zeggen. Er wordt nog hard gewerkt aan het schema voor later dit jaar en hierover volgt pas op een later moment informatie”. Afgelopen woensdag trok Ladies Night met presentatrice Merel Westrik slechts 163.000 kijkers, die onder meer Linda de Mol zagen vertellen dat zij een deel van haar woning heeft gestofzuigd.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen