dinsdag 16 januari 2018

Laatste ronde voor felbegeerde BNN-baan

Zondag 7 december komen de 45 kandidaten die overgebleven zijn na BNN Talentday naar Hilversum om hun laatste proef van bekwaamheid te doen voor BNN University. Deze uitblinkers hebben zich al door twee rondes heen geworsteld.

Eerst werden ze uit de bijna 10.000 aanmeldingen gekozen om deel te nemen aan BNN Talentday 2014. Daar lieten zij de overige 800 auditanten lachend achter zich. Degenen die zondag door de selectie heen komen hebben definitief een plek veroverd bij BNN University, het interne opleidingstraject van BNN voor een baan in de media. Deze winnaars starten dan, samen met de feuten van BNN University Radio die al geselecteerd zijn, in het nieuwe jaar bij BNN.

Gerard Timmer, algemeen directeur BNN-VARA, is ook blij met de nieuwe aanwas van talenten: “We zijn onder de indruk van de bijna 10.000 aanmeldingen voor BNN Talentday, onderdeel van de BNN University. Als één van de sterkste mediamerken voor jonge mensen in Nederland is BNN voor hen een toegang tot en opstap naar de mediawereld. Namen als Tim Hofman, Lex Uiting, Geraldine Kemper maar ook heel veel mensen achter de schermen hebben via BNN hun plek in medialand gevonden. En ook de selectie van dit jaar is nu al veelbelovend.”

Bron: BNN

Bericht delen