Laatste aflevering Uitstel van Executie bij RTL 4
maandag 9 mei 2022

Laatste aflevering Uitstel van Executie bij RTL 4

Het RTL 4-hulpprogramma Uitstel van Executie stopt na veertien seizoenen. De laatste aflevering is te zien op maandag 9 mei om 20.30 uur.

In Uitstel van Executie worden mensen met financiële problemen geholpen door presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Duncan Abrahams en geldcoach Eef van Opdorp. Kandidaten hebben meestal hoge schulden en moeten vaak noodgedwongen hun huis verkopen. Wise Monkeys is de producent van het programma.

Volgens Martijn Krabbé is Uitstel van Executie, dat sinds 2008 te zien is, niet meer van deze tijd. Het format ontstond tijdens de huizencrisis en inmiddels is het volgens Krabbé een ‘verouderd format’.

In de allerlaatste aflevering is het moment voor Martijn, Alex, Duncan en Eef aangebroken om terug te kijken op wat ze bereikt hebben in de afgelopen jaren. Ook gaan ze langs bij oude bekenden. Het team van Uitstel van Executie is namelijk erg benieuwd of de levens van de vele Nederlanders met financiële problemen ook écht zijn veranderd na hun hulp.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen