KRO-NCRV’s jeugdserie Alles Flex krijgt tweede seizoen
woensdag 17 april 2024

KRO-NCRV’s jeugdserie Alles Flex krijgt tweede seizoen

Terwijl het eerste seizoen van de jeugd comedyserie Alles Flex sinds 3 februari iedere zaterdag is te bekijken op NPO Zapp, maakt KRO-NCRV bekend dat de serie groen licht heeft om een tweede seizoen te draaien.

De zes antihelden uit de serie, gespeeld door Zafanya Kersten, Senna Post, Nelle de Veer, Jahlay van Bosse, Levi Blom en Tom Wijkamp, trotseren nieuwe obstakels die komen kijken bij het leven van een middelbare scholier. Ook keren Korneel Evers en Femke Lakerveld in het tweede seizoen van de serie terug. Wanneer het tweede seizoen van Alles Flex te zien is, maakt KRO-NCRV op een later moment bekend.

Alles Flex op YouTube
Vanaf vrijdag 19 april start het eerste seizoen van de 16-delige serie tevens op het YouTube kanaal van NPO Zapp om 17.00 uur. In een wekelijkse nieuwe aflevering zien we hoe de brugklassers omgaan met de groeipijnen die horen bij het tienerleven. Vol humor, pijnlijke gebeurtenissen en vooral muziek, want er is één plek waar de hoofdrolspelers zich wél thuis voelen en dat is bij de schoolband.

Alles Flex wordt geproduceerd door Pellicola in samenwerking met KRO-NCRV.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen