dinsdag 16 januari 2018

KRO-NCRV start Ik neem je mee

In het zomerprogramma Ik neem je mee gaan verschillende KRO-NCRV presentatoren op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek.

De bekende gids laat de presentator zo veel mogelijk van zijn roots zien aan de hand van een mooie, persoonlijke of lelijke plek in de omgeving. Daarnaast trekken ze ook nog eens langs vele toeristische hotspots uit zijn of haar vertrouwde buurt. Ook overnachten ze samen op een niet voor de hand liggende plek. In vijftien afleveringen zien we een mix van persoonlijke verhalen gecombineerd met een andere kijk op toeristisch Nederland.

Zo gaat Lee Towers op vakantie in ‘zijn Rotterdam’ met KRO-presentator Arie Boomsma. Joris Linssen gaat, in gezelschap van een potje pieren, met Hans Klok mee naar IJmuiden. Andere koppels die samen door Nederland trekken zijn onder meer Ellen ten Damme die Anita Witzier meeneemt door Drenthe, Ferry Doedens die Caroline Tensen Drachten laat zien, Martijn Fischer die met Frank Visser door Utrecht trekt en Bram Moszkowicz die zijn Limburg aan Katja Schuurman showt.

Ik neem je mee, vanaf maandag 28 juli, 19.00 uur op Nederland 1.

Bron: KRO-NCRV

Bericht delen