KRO-NCRV brengt 600e aflevering Spoorloos
zondag 13 januari 2019

KRO-NCRV brengt 600e aflevering Spoorloos

Op 14 januari is om 21.15 uur op NPO 1 de 600e uitzending te zien van het KRO-NCRV-programma Spoorloos. Het programma bestaat inmiddels bijna 30 jaar.

In de 600e aflevering wordt teruggeblikt op al die jaren en vertellen Derk Bolt en Jetske van den Elsen hoe het programma zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, over spraakmakende ontmoetingen, hachelijke situaties en bijzondere locaties.

In deze 600e aflevering van Spoorloos gaat Derk Bolt bovendien in Colombia op zoek naar de moeder van de 24-jarige Diana. Toen zij 1,5 jaar oud was moest haar moeder haar afstaan aan de kinderbescherming en kwam Diana in een pleeggezin terecht. Op haar 3e komt ze bij haar Nederlandse adoptie-ouders terecht en heeft ze een fijne jeugd. Nu ze zelf twee dochtertjes heeft realiseert Diana zich des te meer hoe moeilijk het voor haar moeder moet zijn geweest om haar af te staan en groeit het verlangen naar een ontmoeting.

Op 14 januari gaat Derk Bolt speciaal voor de Spoorloos-fans live op Facebook van 9.30 uur tot 10.00 uur en beantwoordt hij vragen. Om 10.00 uur is hij te gast in Koffietijd op RTL 4.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen