woensdag 17 januari 2018

Kook mee met MAX elke werkdag op NPO 1

Dankzij het nieuwe MAX-programma Kook mee met MAX hoeven kijkers vanaf maandag 4 september zich nooit meer het hoofd te breken over die ene moeilijke vraag: Wat eet ik vanavond?

Iedere doordeweekse ochtend, om 10.15 uur op NPO 1, laten de koks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub kijkers binnen een kwartier zien wat men nog dezelfde avond kan eten.

In Kook mee met MAX nemen Ysbrandy en Toub de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Wie de maaltijden uit Kook mee met MAX maakt, eet gevarieerd: van Hollandse kost tot Aziatische wokgerechten of mediterrane ovenschotels. Altijd met 200 tot 250 gram groente per persoon. Soms met vlees, soms met vis en af en toe vegetarisch.

Uitzending Kook mee met MAX: vanaf 4 september iedere werkdag om 10.15 uur op NPO 1, herhaling: 14.15 uur op NPO 1 (behalve dinsdagen, dan om 15.20 uur).

Bron: Omroep MAX/BM
 

Bericht delen