dinsdag 16 januari 2018

Koefnoen ook in 2014 en 2015 bij AVROTROS

Koefnoen zet de samenwerking met AVROTROS voort in 2014 en 2015. Tv-makers Owen Schumacher en Paul Groot maken voor het satirische programma twee nieuwe seizoenen, waarin de actualiteit opnieuw centraal staat.

Schumacher en Groot: “Al tien jaar maken wij het programma Koefnoen. De omroep biedt ons alle vrijheid om te maken wat we willen, en met wie we dat willen. Het programma heeft een format dat nergens knelt: we kunnen het per seizoen een beetje aanpassen en opfrissen. En de actualiteit verveelt nooit, dus het is een voorrecht en een plezier om de komende twee jaar weer nieuwe afleveringen te mogen maken.”

Remco van Leen, mediadirecteur AVROTROS: “We zijn tevreden dat de samenwerking met de makers van Koefnoen de komende twee jaar wordt voortgezet. Na tien jaar is het programma nog altijd populair bij het publiek. Wat mij betreft is Koefnoen een unieke combinatie van inhoud en humor.”

Schumacher en Groot worden ook komend seizoen weer omringd door vertrouwde gezichten als Plien en Bianca, Jeremy Baker, Martine Sandifort, Sanne Wallis de Vries, Frans van Deursen en Marjan Luif.

Schumacher kwam vrijdagavond overigens als winnaar uit de bus in de finale van het zesde seizoen van De Slimste Mens.

Bron: AVROTROS/TV Visie

Bericht delen