woensdag 17 januari 2018

Knippr officieel gelanceerd door T-Mobile

Knippr, de nieuwe manier van tv kijken die T-Mobile eerder heeft aangekondigd, is vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Met Knippr bepaalt de abonnee zelf het zenderaanbod en kan tv kijken op de smartphone, tablet en computer, vanaf € 10,99 per maand.

Vanaf juli is het ook mogelijk zenders te streamen naar een tv, dankzij de integratie met Google Chromecast en Apple Airplay. Consumenten, zowel T-Mobile- als niet T-Mobile klanten, kunnen Knippr Basis een maand lang gratis uitproberen.

Met Knippr zijn consumenten in staat zelf hun tv-aanbod samen te stellen door voor een klein bedrag extra zenders te kiezen uit het groeiende aanbod, aanvullend op het Nederlandse basisaanbod. Het zenderaanbod kan eenvoudig maandelijks aangepast of opgezegd worden, zonder verplichte afname van een ruim tv-pakket of een all-in-one-pakket. Naast live tv kijken biedt Knippr ook on-demand tv aan.

Vanaf eind april is Knippr uitvoerig getest door een panel van 1.500 testers die volledige toegang kregen tot de bèta-versie van de dienst. Knippr heeft de tips, adviezen en reacties gebruikt om het aanbod af te stemmen op de behoefte van de consument.

Johan Trouwborst, manager Knippr: “We hebben Knippr in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld. Wij geloven in co-creatie om een dienst te kunnen bieden die is afgestemd op de wensen en behoeften van de huidige, mobiele consument. Ook komende periode blijven we Knippr doorontwikkelen met nieuwe features en een nog uitgebreider zenderaanbod.”

Bron: T-Mobile/Broadcast Magazine

Bericht delen