dinsdag 16 januari 2018

Knevel & Van den Brink drie weken langer op tv

Andries Knevel en Tijs van den Brink presenteren vanaf maandag 16 mei voor het zesde seizoen hun late-night talkshow Knevel & Van den Brink. Elke avond voeren zij het tafelgesprek met gasten uit het nieuws van dat moment. Dit seizoen zijn de heren twaalf weken te zien, drie weken langer dan vorig jaren.

In de talkshow ontvangen Knevel en Van den Brink gasten uit de actualiteit, politiek, sport en cultuur. Ingrediënten van het programma zijn onder meer het gesprek van de dag en de laatste ontwikkelingen in de politiek. Ook hebben de presentatoren verdiepende gesprekken met gasten en persoonlijke gesprekken over ingrijpende gebeurtenissen in het leven van gewone mensen.

Van den Brink: “Vorig jaar hadden we natuurlijk de Tweede Kamerverkiezingen. Dit jaar hebben we in ieder geval de verkiezing van de leden voor de Eerste Kamer. En natuurlijk de veertigste verjaardag van prinses Máxima.”

Het programma wordt twaalf weken uitgezonden in blokken van respectievelijk zeven en vijf weken. Het eerste blok loopt van 16 mei tot en met 1 juli. Het programma is na de zomerstop van 8 augustus tot en met 9 september te zien.

Bron: EO/Broadcast Magazine 

Bericht delen