Klassiekers met Kleinsma terug bij MAX
donderdag 30 maart 2023

Klassiekers met Kleinsma terug bij MAX

Klassiekers met Kleinsma komt terug. Vanaf vrijdag 26 mei om 21.30 uur is het derde seizoen te zien bij MAX op NPO 1. Dat maakte presentatrice Simone Kleinsma bekend bij Tijd voor MAX, in een speciale uitzending ter gelegenheid van haar 65ste verjaardag.

Het concept van Klassiekers met Kleinsma is onveranderd; Simone Kleinsma nodigt collega’s uit in haar sfeervolle studio en duikt met hen in de grote Nederlandse liedjesschatkist. Te gast zijn: Loes Luca, Veldhuis & Kemper, Ruth Jacott, Jon van Eerd, Gordon en Tineke Schouten.

In Klassiekers met Kleinsma praat Simone Kleinsma met haar gasten over de mooiste liedjes en samen kijken ze naar bijzondere en unieke fragmenten uit de Nederlandse muziekgeschiedens. Wat maakt een uitvoering zo mooi, goed of ontroerend en waarom weet een lied te raken? Mooie archiefbeelden passeren de revue en anekdotes over nummers, schrijvers en uitvoerders mogen daarbij niet ontbreken.

In Klassiekers met Kleinsma worden de klassiekers afgestoft en een aantal wordt, in een nieuwe uitvoering, live ten gehore gebracht met behulp van de band onder leiding van Bernd van den Bos. Het programma is een productie van TIN CAN.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen