dinsdag 16 januari 2018

Klanten KPN Interactieve TV krijgen 3 gratis films

Om het leed van de langdurige storing te verzachten, mogen alle 1,8 miljoen klanten van KPN Interactieve TV in december 3 gratis films kijken. KPN meldt op de website het volgende: ‘Op vrijdag 20 november en zaterdag 21 november hebben we te maken gehad met een landelijke storing op Interactieve TV.

Hierdoor heb je waarschijnlijk geen tv kunnen kijken. Wij bieden je hiervoor onze excuses aan. Dankzij een software update zou je Interactieve TV nu weer moeten werken. Heb je je favoriete programma gemist? Vanaf 21 november om 18.00 uur kun je veel programma’s van vrijdag 20 en zaterdag 21 november een week lang gratis terug kijken met Programma Gemist. Daarnaast krijg je in december 3 films cadeau.’

De landelijke storing begon vrijdag eind van de ochtend op het netwerk van KPN. Zowel internet als tv en telefonie hadden er last van. Zaterdagochtend waren de meeste problemen verholpen, ongeveer 10 procent van de klanten had nog problemen met televisie kijken. In de loop van de ochtend werden ook die problemen opgelost.

Bron: KPN/Broadcast Magazine

Bericht delen