woensdag 17 januari 2018

Klaas van Kruistum nog 2 jaar bij KRO-NCRV

Klaas van Kruistum tekent een nieuw tweejarig contract bij KRO-NCRV. De presentator is sinds 2014 aan de omroep verbonden en het gezicht van Zapplive. Dit najaar is hij ook te zien in het nieuwe programma Beste vrienden op NPO3, waarin 2 duo’s van bevriende BN-ers de strijd aan gaan om wie zich écht beste vrienden mogen noemen.

Mediadirecteur Taco Rijssemus: “Klaas is een vakman. Met onder andere Zapplive, Klaas kan Alles en De Rekenkamer heeft hij zijn vaste waarde op NPO Zapp en NPO3 bewezen. Wij zijn trots dat hij nog langer bij ons blijft en ook het nieuwe programma Beste vrienden gaat presenteren.”

Van Kruistum: “Je uiterste best doen om het allermooiste programma te maken dat maar mogelijk is, om zo kijkers te inspireren, blij te maken of soms een ander perspectief te geven. Dat is waar ik ontzettend gelukkig van word. Ik ben trots dat ik daar de komende jaren nog meer van mag laten zien!”

In Beste vrienden reist Van Kruistum met 2 duo’s van bevriende bekende Nederlanders naar bijzondere locaties in Europa. Ze ontdekken tijdens deze reis hoe hecht hun vriendschap is en worden daarin extra uitgedaagd door het uitvoeren van verschillende opdrachten. Zo leren we de duo’s op een verrassende manier kennen en wordt meteen duidelijk wie het beste kan samenwerken, wie geen geheimen voor elkaar heeft en wie blind op elkaar durft te vertrouwen, kortom: wie zijn de beste vrienden? Te zien vanaf maandag 28 november op NPO 3.

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen