Kinderen voor Kinderen – De Grote Show bij BNNVARA
maandag 25 oktober 2021

Kinderen voor Kinderen – De Grote Show bij BNNVARA

De 42e editie van Kinderen voor Kinderen – De Grote Show is zaterdag 6 november om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp.

Deze keer heeft het jaarlijkse spektakel de vorm van een muzikale film waarin de liedjes van het nieuwe album Worden wat je wil voorbijkomen, samen met bekende hits, zoals Zij aan zij, Pasapas en En toen?. De film speelt zich af op het Kinderen voor Kinderen-muziekkamp, waar het koor toewerkt naar een spetterend optreden voor familie en vrienden.

Naast het oefenen van de liedjes voor het optreden, maken de kinderen ook een hoop spannende, leuke en minder leuke dingen mee. Zoals het op kamp meestal gaat, delen ze lief en leed en leren ze vooral elkaar beter kennen. De kinderbegeleider van het kamp (Esmée van Kampen) heeft totaal geen overwicht en raakt nog wel eens een kind kwijt, waardoor de show in de soep dreigt te lopen. Chaotisch of niet, de stoere en creatieve muziekdocent (André Dongelmans) valt als een blok voor haar. En de locatiemanager van het kamp (Ridder van Kooten) is een lieverd, maar hij heeft smetvrees. Niet heel handig met 31 kinderen op kamp.

Stiekem – hopend dat ze niet gesnapt worden met hun telefoon in bed – blikken twee beste vrienden uit het koor via WhatsApp-gesprekken terug op de bijzondere kampweek. Aan de hand van foto’s en video’s die ze met elkaar delen, wordt de kijker meegenomen door alle spannende avonturen die zich op het kamp hebben afgespeeld.

Voor alle kinderen die de show nog een keer willen zien, wordt Kinderen voor Kinderen – De Grote Show traditiegetrouw herhaald voor de Landelijke intocht van Sinterklaas. Die herhaling is te zien op zaterdag 13 november om 11.05 uur bij BNNVARA op NPO Zapp.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Bericht delen