“Kinderachtig dat ze me bij VI afzeiken”
woensdag 17 januari 2018

“Kinderachtig dat ze me bij VI afzeiken”

Bij Voetbal Inside aan tafel is hij vaak de gebeten hond. Will Moerer, directeur Ziggo Sport, voorkwam dat geliefd tafelgast Wim Kieft nog langer bij de voetbaltalkshow aanschoof. Het kwam hem op veel commentaar te staan.

Johan Derksen noemde Moerer in een reactie “een nare man die altijd alles maar exclusief wil houden.” “Ze snappen er daar geen ene klote van,” vulde René van der Gijp aan. Moerer heeft zich altijd onthouden van commentaar, maar reageert nu toch op alle aantijgingen in een interview met BM.
“De mannen daar aan tafel lijken te zijn vergeten dat alles in goed overleg met Wim is gegaan en dat-ie bovendien al sinds 1996 voor ons werkt,” aldus Moerer. “Wij hebben Wim een contract voor drie jaar aangeboden waarbij hij een bepaalde hoeveelheid klussen krijgt, waaronder wekelijks op zondag in Rondo. Ik zou het raar vinden als hij een dag later aanschuift in de talkshow van de concurrent.”

Contract
“Als voorwaarde stelden we dat hij dat niet meer zou doen. Dat vond-ie jammer, maar de zekerheid die we hem met het contract gaven, vond Wim belangrijker. Dat ze mij op tv daarom afzeiken, vind ik nogal kinderachtig. Bovendien heeft geen van die mannen een keer het lef gehad me te bellen om te vragen of we er een keer over konden zitten. Dan houdt het voor mij gewoon op.”

Het volledige interview met Will Moerer is te lezen in BM 371 en vanaf morgen ook via BM+.

Bron: BM

Bericht delen