dinsdag 16 januari 2018

Kim-Lian van der Meij verlengt contract bij AVRO

Presentatrice en musicalster Kim-Lian van der Meij verlengt haar contract bij de AVRO. Samen met Ewout Genemans is zij dit jaar te zien in het tweede seizoen van Junior Dance. Met Frits Sissing presenteert zij ook de Musical Sing-a-Long.

In een later stadium maakt de AVRO bekend welke andere programma’s Kim-Lian zal presenteren. Peter Lubbers, Directeur Media bij de AVRO: “Het afgelopen jaar heeft Kim-Lian bewezen een absoluut multitalent te zijn als presentatrice van onze jeugd en volwassenen programma’s. We zijn dan ook bijzonder trots dat zij zich opnieuw een jaar aan de AVRO verbindt.”

Kim-Lian: “Na een fantastisch spannend en verrassend tv jaar in 2012, ben ik blij en trots om komend jaar weer aan de slag te gaan bij de AVRO. De mogelijkheid om zowel jeugdprogramma’s en volwassenenamusement te mogen combineren is voor mij als presentatrice precies wat ik wil en waar ik zoveel van leer. Ik kijk uit naar weer een jaar fijne samenwerking met mijn AVRO collega’s en de mooie programma’s die we gaan maken.”

Het afgelopen jaar presenteerde Kim-Lian bij de AVRO programma’s als Junior Dance, Strictly Come Dancing, Het TelevizierRing Gala, Sta op Tegen Kanker en de internationale live finale van Junior Eurovision Song Contest 2012.

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen