dinsdag 16 januari 2018

Kijker kiest zelf einde Verliefd op Ibiza

In de laatste aflevering van Verliefd op Ibiza, die aanstaande zaterdag wordt uitgezonden door SBS 6, is de kijker in control. Tot het eerste reclameblok kan de kijker via de Facebookpagina en de website van SBS 6 aangeven hoe de aflevering moet eindigen.

Moeten DJ-Lo en Suus wel of niet bij elkaar blijven? De uitzending is 14 december om 20.00 uur bij SBS 6.

Na een pittige break-up zoekt Suus haar heil op Ibiza. De wilde feesten, het jetset leven, het lijkt allemaal geen invloed op Suus te hebben. Zij blijft heerlijk zichzelf, totdat ze de beroemde DJ Lo ontmoet. Als een blok vallen de twee voor elkaar. In de laatste aflevering kiest de kijker of Suus en Lo bij elkaar blijven, of ieder hun eigen weg gaan.

Optie 1 – Ieder zijn eigen weg Suus kan mee met DJ Lo naar New York als hij een half jaar in de VS gaat draaien. Ze wil echter niet haar hele leven aanpassen aan het werk van haar vriend, en besluit haar eigen weg te gaan.

Optie 2 – Liefde gaat voor alles Lo gaat naar Amerika en vraagt of Suus met hem meegaat. Na wikken en wegen beseft Suus dat Lo haar niet probeert te pushen, maar oprecht goede bedoelingen heeft. Suus besluit mee te gaan naar Amerika, want liefde gaat voor alles.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen