Kees Tol presenteert Lekker Handig voor SBS6
donderdag 1 maart 2018

Kees Tol presenteert Lekker Handig voor SBS6

Lifehacks nodig, praktische, simpele oplossingen voor alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen? Het nieuwe SBS6-programma Lekker Handig staat bol van deze lifehacks en wordt gepresenteerd door Kees Tol, die de meeste slimme handigheidjes zelf ook even uitprobeert.

Tol gaat voor Lekker Handig ook het land in en laat op straat voorbijgangers ontdekken hoe zij eenvoudig een minuscule maar waardevolle oorbel kunnen terugvinden die op een hoogpolig tapijt is gevallen. Of hij laat ze onderling een wedstrijdje doen wie de meeste kleren in een reiskoffer kan passen. Want wat is de handigste manier daarvoor? En Tol komt ook bij de mensen thuis, om bijvoorbeeld te laten zien hoe men de badkuip kan laten glimmen als nieuw. Dankzij een product uit het zuivelschap!

Hij is echter niet de enige met lifehacks. In Lekker Handig is ook een plekje voor oma Annie Dol (bekend van De wereld rond met 80-jarigen) met haar rubriek Tips uit de oude doos, want hoe losten ze vroeger problemen op? Verder komt er een doorgewinterde vader aan het woord met onmisbare tips voor vaders en een Nederlands fotomodel met handige beautytips.

Lekker Handig is komend najaar te zien bij SBS6. Irene Moors doet de voice-over en het programma is ontwikkeld en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: SBS/BM

Bericht delen