Kees & Co wint Gouden Boemerang 2019
vrijdag 15 maart 2019

Kees & Co wint Gouden Boemerang 2019

De komedieserie Kees & Co heeft de Gouden Boemerang 2019 gewonnen. Dat is de prijs voor de beste terugkomer. Ruim 6.300 luisteraars van Qmusic hebben de afgelopen dagen een stem uitgebracht op de verkiezing van de radiozender en de komedieserie met Simone Kleinsma in de hoofdrol kreeg de meeste stemmen.

“Ik wil iedereen die gestemd heeft ontzettend bedanken. Ik hoop dat iedereen nu weer net zo veel plezier beleeft aan de serie als toen”, reageerde Simone Kleinsma in de uitzending van Qmusic-dj Kai Merckx, die de prijs in het leven heeft geroepen.

Andere kanshebbers op de Gouden Boemerang waren Krezip, De Zwakste Schakel, Ch!pz, Lion King, de Spice Girls en Weekend Miljonairs. Na Kees & Co waren Ch!pz en Krezip de meest populaire terugkomers onder Qmusic luisteraars.

De nieuwe serie Kees & Co is vanaf 30 maart te zien op RTL 4 en Videoland. De oorspronkelijke serie, over de dagelijkse beslommeringen van Kees en haar gezin, werd tussen 1997 en 2006 uitgezonden. Na acht seizoenen en bijna honderd afleveringen ging de stekker eruit. Nog altijd is de komedieserie een van de best bekeken series op Videoland, waarop alle afleveringen terug te kijken zijn. Mede daardoor is besloten tot een nieuw seizoen.

Bron: Qmusic/RTL Boulevard/BM

Bericht delen