Katja Schuurman naar RTL
maandag 7 mei 2018

Katja Schuurman naar RTL

Katja Schuurman maakt de overstap van KRO-NCRV naar RTL. Ze gaat daar niet alleen programma’s presenteren en acteren, maar ook programma’s ontwikkelen voor RTL-zenders en Videoland. Schuurman heeft een meerjarige contract getekend en is vanaf 1 september te zien bij de commerciële zender.

De 43-jarige actrice werkte al eerder voor RTL, in de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden speelde ze Jessica Harmsen.

“In de gesprekken met RTL merkte ik al snel dat we dezelfde ambities delen. De combinatie van acteren, presenteren, programma’s ontwikkelen en alle mogelijkheden die de verschillende RTL-kanalen mij bieden, is precies waar ik naar op zoek was”, zegt Schuurman.

“Met Katja halen we een energieke en creatieve duizendpoot in huis. Begin jaren ’90 begonnen als actrice bij RTL 4, verwelkomen we haar met open armen. Katja heeft zich veelzijdig ontwikkeld en voelt zich als een vis in het water op de filmset, studiovloer en op locatie. Ik ben blij dat ze de RTL-familie komt verrijken met haar ondernemerschap, nieuwsgierigheid en kracht om mensen te verbinden”, aldus RTL-CEO Sven Sauvé.

Voor de NPO presenteerde Schuurman programma’s als Katja’s Bodyscan en Memories. Ook acteerde ze in series als Noord-Zuid en Vlucht HS13.

Bron: RTL/BM

 

Bericht delen