Kandidaten nieuw seizoen De slimste mens bekend
maandag 4 december 2023

Kandidaten nieuw seizoen De slimste mens bekend

Kennisquiz De slimste mens maakt zich klaar voor een nieuw winterseizoen. Actrice Barbara Sloesen, bekend als koningin van de romcom, Paul Visser, de geliefde van Debbie uit B&B Vol Liefde en Marco Louwerens, voormalig directeur televisie bij Talpa en vooral bekend als ‘directeurtje’ in Vandaag Inside bijten het spits af.

De bekende gezichten zullen zich wagen aan de strijd om de felbegeerde titel. Onder begeleiding van presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem is het 23e seizoen vanaf maandag 18 december elke werkdag te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 om 20.25 uur. Wie volgt journalist Tom Kleijn op en mag zichzelf deze winter de slimste noemen?

Onder anderen cabaretier Peter Heerschop, columnist Sheila Sitalsing, presentatrice Irene van de Laar en zanger/rapper Gotu Jim maken dit seizoen hun opwachting in de populaire kennisquiz van KRO-NCRV. Daarnaast zijn ook TikTokker Vic Clé, de Belgische presentatrice Evi Hanssen, pianist Mike Boddé, Een huis vol-deelnemer Iven Cudogham en burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent te zien in het komende seizoen. De kandidaten uit de verschillende sectoren en beroepen hebben één gemeenschappelijk doel: de slimste worden.

Open deur
Vast onderdeel in De slimste mens is de Open deur-ronde, waarin bekende en verrassende gezichten de vragen stellen aan de deelnemers. Dit seizoen zijn de duo’s Jim Bakkum en Bettina Holwerda en Jonnie en Thérèse Boer aan de beurt. Ook zijn onder anderen Davina Michelle, Olga Commandeur en Hans Kazàn te zien in de wintereditie.

De slimste mens wordt geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Marco Louwerens, Barbara Sloesen en Paul Visser

Bericht delen