Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?
maandag 30 augustus 2021

Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Are You The One?, één van de meest populaire datingprogramma’s van MTV, komt naar Nederland. Kaj Gorgels gaat als presentator de tien single mannen en tien single vrouwen begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte match.

Met zijn presentatie-ervaring bij Temptation Island en Expeditie Robinson beschikt hij precies over de juiste kwaliteiten die nodig zijn bij dit format: kennis op het gebied van liefde én kennis op het gebied van spel. Are You The One? is vanaf vrijdag 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober om 19.00 uur bij MTV.

Kaj Gorgels: “Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door de toevoeging van het spelelement. Er zijn veel reality en datingprogramma’s, maar bij Are You The One? kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is. Gaandeweg ga je de koppels in je hoofd vormen en ben je benieuwd of je zelf de perfecte matches kunt raden. Het match-up moment is daarom éxtra spannend, je leeft echt mee als kijker.”

Over Are You the One?
Are You The One? probeert antwoord te vinden op de vraag: “Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?”. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland.

Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden. Door middel van opdrachten, de Truth Booth en Match Up Ceremonies moeten ze er achter komen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van € 200.000,-. Lukt het iedereen om zijn perfecte match te vinden?

Are You The One? wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Mark Engelen/RTL

Bericht delen