Justine Huffmeijer naar Tuvalu Media
donderdag 9 januari 2020

Justine Huffmeijer naar Tuvalu Media

Tuvalu Media heeft Justine Huffmeijer aangetrokken om het productiehuis verder uit te bouwen. Ze wordt lid van het management team en verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop en productie van alle televisieprogramma’s. Dat doen zij samen met Remco van der Kruk en Emiel Neervoort.

Huffmeijer, voorheen onder meer gedelegeerd producent Eyeworks, programmadirecteur Net5, programmacoördinator RTL en momenteel werkzaam als algemeen directeur bij Wendy Multimedia, treedt per 13 januari 2020 in dienst bij Tuvalu. Van der Kruk en Neervoort blijven in hun rol als Managing Director financieel en strategisch eindverantwoordelijk voor de onderneming.

Emiel Neervoort: “Met de ambities die Tuvalu heeft op de Nederlandse en internationale markt, hebben we in Justine de ideale persoon gevonden om onze volgende stappen te zetten. Ze heeft een indrukwekkende staat van dienst bij diverse zenders en productiehuizen. Ik vind het fantastisch dat ze deel gaat uitmaken van ons team en ben er van overtuigd dat we samen een geweldige toekomst tegemoet gaan.”

Justine Huffmeijer: “Ik heb bijzonder veel zin om aan de slag te gaan bij Tuvalu. Een productiehuis met enthousiaste en gedreven makers en een mooie en succesvolle catalogus. Ik kijk ernaar uit om nieuwe en bijzondere programma’s te gaan ontwikkelen en maken voor dit internationale mediabedrijf.”

Bron: Tuvalu Media/BM

Bericht delen