dinsdag 16 januari 2018

Jury X Factor 2013 compleet

RTL 4 start binnenkort met de nieuwe serie X Factor. Hierin komen alle moderne muziekstromingen komen samen. Niet alleen ervaren en minder ervaren zangers, zangeressen en zanggroepen, ook singer-songwriters kunnen hun eigen muziek laten horen. Ook voor rappers en dj’s in combinatie met zangers of rappers is er in dit vijfde seizoen alle ruimte.

Een wereldprimeur voor X Factor wereldwijd. De juryleden krijgen dit jaar vooraf al te horen welke categorie zij onder hun hoede krijgen. Ze kunnen bij de eerste selectie dus niet langer profiteren van de inzichten van hun collega-juryleden. Candy Dulfer staat aan het hoofd van de groep deelnemers van 26 jaar en ouder, Ali B voert de meisjes aan, Angela Groothuizen is verantwoordelijk voor de jongens en de groepen vallen onder Gordon. De presentatie van X Factor 2013 is in handen van Martijn Krabbé.

X Factor, beacht door Simon Cowell, is ontwikkeld in Engeland, waar het programma inmiddels aan het negende seizoen toe is. In de VS is het derde seizoen onderweg. Verder is het programma zien in de meeste Europese landen en in Australië, Chili, Colombia, Rusland, Indonesië, India, China, de Filipijnen, IJsland en Kazachstan. X Factor, in Nederland geproduceerd door BlueCircle, is vanaf vrijdag 19 april te zien op RTL 4.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen