dinsdag 16 januari 2018

Jury Holland’s Next Topmodel bekend

RTL 5 komt dit najaar met een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model. De vaste jury bestaat dit keer naast HNTM-presentatrice en ex-model Anouk Smulders uit Glamour-hoofdredacteur Sabine Geurten en de buitenlandse fotograaf Sharon Mor Yosef.

Smulders sierde als topmodel de cover van het Franse modeblad Elle, was te zien in campagnes van Christian Dior en liep shows voor grote modehuizen als Ralph Lauren, Yves Saint Laurent en Giorgio Armani. Geurten werkte ruim twintig jaar met nationale en internationale topmodellen en fotografen voor bekende Nederlandse fashion magazines. Daarnaast heeft ze ruim ervaring als freelance stylist voor toonaangevende modemerken en is zij sinds 2011 is zij hoofdredacteur van Glamour.

De Israëlische fotograaf Sharon Mor Yosef werd geboren in Jeruzalem en houdt zich van jongs af aan bezig met tijdschriften en foto’s. In 2002 emigreerde hij naar Nederland, waar hij de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag volgde. Inmiddels fotografeert hij voor nationale en internationale modebladen als Elegance, JFK, Avantgarde en Jackie en doet hij shoots voor modeontwerpers als Jan Taminiau, Edwin Oudshoorn en Dennis Diem. In 2009 fotografeerde hij de deelneemsters uit America’s Next Top Model toen zij een bezoek aan Amsterdam brachten. Smulders, Geurten en Mor Yosef worden wekelijks bijgestaan door een gastjurylid uit the scene.

Stylist Fred van Leer keert terug als coach en is in die rol steun en toeverlaat van de modellen. Hij staat hen bij in de strijd om onder meer het felbegeerde modellencontract. Holland’s Next Top Model wordt geproduceerd door Endemol Nederland.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen