woensdag 17 januari 2018

Jupiler League gaat naar Veronica

Op vrijdag 5 augustus gaat na de zomerstop de bal weer rollen in de Jupiler League. Dezelfde avond zijn ook de samenvattingen voor het eerst te zien bij Veronica, op een nieuw en vast tijdstip: 23.00 uur.

Daarnaast krijgt het programma met Wytse van der Goot een nieuwe presentator. Aanvullend zijn onder meer de samenvattingen online te zien via NUsport.

Op tv trapt Veronica dus op vrijdag 5 augustus om 23.00 uur af met de Jupiler League. Dit programma van circa een uur wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot en volgt op de comedyseries of autoprogramma’s van Veronica.

Naast de uitzending op vrijdag is er wekelijks ook een aflevering op maandag van circa een halfuur. Deze uitzending sluit aan op de grote filmseries die op maandag worden uitgezonden.

Online zijn alle samenvattingen ook te zien bij NUsport, het sportplatform van de grootste nieuwssite van Nederland, NU.nl. In de app wordt op regio getarget, zodat men bijvoorbeeld in Eindhoven de samenvattingen van FC Eindhoven op de voorpagina krijgt. Daarnaast maakt NUsport elke speelronde een compilatievideo van alle hoogtepunten voor op de ‘landelijke’ voorpagina.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen