Jubileumseizoen Wie is de Mol? start op 5 september
maandag 20 juli 2020

Jubileumseizoen Wie is de Mol? start op 5 september

Wie is de Mol? keert op 5 september terug op televisie. AVROTROS maakt via Instagram bekend dat het jubileumseizoen van het programma dan van start gaat. Dat is te zien in een filmpje waarin de datum in spiegelbeeld verschijnt.

Het jubileumseizoen is een extra seizoen, naast de reguliere seizoenen die altijd aan het begin van het jaar worden uitgezonden. De opnames van de jubileumuitzendingen hebben plaatsgevonden voor de coronacrisis.

Dit bericht bekijken op Instagram

👀 #widm #wieisdemol #jubileumseizoen

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Over de invulling van het jubileumseizoen is nog weinig bekend. Geruchten gaan dat deelnemers en mollen uit eerdere seizoenen een rol gaan spelen, maar AVROTROS heeft nog niets bevestigd.

Door de coronacrisis is het nog onduidelijk of het 22e seizoen van Wie is de Mol? begin 2021 wel uitgezonden kan worden. In april werden de voorbereidingen stilgelegd: normaal gesproken wordt het programma in mei in het buitenland opgenomen, wat tot nu toe onmogelijk is gebleken.

Eind mei hintte regisseur Rick McCullough toch dat er opnames in het buitenland aan zaten te komen door het plaatsen van een foto met een paspoort en een mondkapje. “Ik kan nog niets beloven, maar wij gaan het proberen”, schreef hij toen. Hij sprak al eerder de hoop uit dat het 22e seizoen door kon gaan ondanks de coronacrisis.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen