dinsdag 16 januari 2018

Jubileumeditie TV Lab

Nederland 3 komt eind augustus voor het vijfde jaar op rij met TV Lab. Van 12 tot en met 16 augustus presenteren de omroepen hun nieuwste programma-ideeën en mag de kijker bepalen welk format een plek op televisie verdient.

Vijf dagen lang zijn iedere avond (ver)nieuwe(nde) programma’s te zien: van een journalistieke ontdekkingstocht naar de invloed van de vrouwenborst tot bokser Arnold Vanderlyde die ruzies beslecht en van een couch surfer met levensvragen tot  een interviewprogramma van Martine Sandifort en Remko Vrijdag.

TV Lab heeft de afgelopen jaren meerdere succesvolle programma’s voortgebracht die een vervolg hebben gekregen, waaronder RamBam (VARA), De Tiende van Tijl (AVRO), Ze is van mij (VPRO), De Bubbel (BNN), Comedy at Work (De voorloper van de Dino Show, NTR), Comedy Corner (VARA), Libdub (NCRV), Op de bank (VARA), Upside down (EO). Dit najaar volgen nog R.U.B.E.N. (BNN) en De Pitch (BNN). Daarnaast heeft TV Lab navolging gekregen in het buitenland. Dit jaar zijn ook in België, Duitsland, Slovenië en Frankrijk vanaf 12 augustus een week lang vernieuwende televisieprogramma’s te zien.

De negen nieuwe programma’s van dit jaar zijn: De Gielmobiel (VARA), Vechtersbazen (BNN), Mijn 5.000 Vrienden (BNN), Ik Kom bij Je Slapen (EO), Mag Ik met Je Mee… op Reis (BNN), en Kijkerspitch (BNN).

Bron: BNN

Bericht delen