dinsdag 16 januari 2018

Jubileum Zappsport 10 jaar

Het jeugdsportprogramma Zappsport van de TROS bestaat 10 jaar. Presentatoren Ron Boszhard en Vivienne van den Assem vieren dit zaterdag en zondag met twee jubileumuitzendingen. In twee keer 100 minuten komen alle hoogtepunten van het langstlopende sportprogramma voor de jeugd voorbij. Samengesteld door de kijkers zelf, die de hele maand oktober op zappsport.nl kunnen stemmen op hun favoriete fragmenten.

De eerste uitzending van Zappsport was op 5 oktober 2002, destijds met presentatrice Barbara Barend. In 2005 nam Boszhard het stokje van haar over. Vanaf 2008 kreeg hij versterking van Angela Esajas en vanaf 2010 zorgt Van den Assem voor de vrouwelijke touch in jeugdsportmagazine.

Zappsport heeft veel ‘vrienden van de show’, zoals Epke Zonderland, Wesley Sneijder, Naomi van As, Ranomi Kromowidjojo, Ireen Wüst, Nicolien Sauerbreij, Erben Wennemars en Dennis van der Geest. Alle jeugdige talenten, topsporters, evenementen en presentatoren komen aan bod in het overzicht van 10 jaar Zappsport.

Bron: TROS

Bericht delen