Josselien Meijs Hoofd Factual Entertainment bij EndemolShine Nederland
zaterdag 5 maart 2022

Josselien Meijs Hoofd Factual Entertainment bij EndemolShine Nederland

Josselien Meijs is gestart bij EndemolShine Nederland in de rol van Hoofd Factual Entertainment. Een nieuwe rol waarin zij verantwoordelijk wordt voor de factual amusement titels met focus op de streamers.

Daarnaast wordt zij ook medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe titels in dit genre en werkt zij nauw samen met het ontwikkelteam van EndemolShine Nederland dat onder leiding staat van Sil Geursten. Josseline rapporteert aan MD Rob van der Vleugel.

De afgelopen vier jaar was zij werkzaam bij Vincent TV Producties. Eerst als Hoofd Programma’s en later als Creatief Directeur, waar zij onder meer Beau Five Days Inside (RTL 4, Televizier-Ring 2018), Chateau Meiland (SBS6, Televizier-Ring 2019), Bankgiro Miljonairs (RTL 4), Dragons’ Den (NPO 1) en Drag Race Holland (Videoland) onder haar hoede had.

Daavoor werkte Josselien als maker van tv-programma’s bij Eyeworks en bij Warner als Head of Content. Ze was verantwoordelijk voor de reboot van Temptation Island (RTL 5/Videoland) en De Bachelor (Net5). Tevens heeft zij als Uitvoerend Producent mee ontwikkeld aan de internationaal reizende titel Adam zkt. Eva (RTL 5).

Met haar ervaring, liefde voor het ontwikkelen en produceren en haar visie op casting en storytelling gaat zij een bijdrage leveren aan de creatieve pijplijn van EndemolShine Nederland.

Bron: EndemolShine Nederland/BM

Bericht delen