Jorn wint Screentest en krijgt contract bij RTL
maandag 12 november 2018

Jorn wint Screentest en krijgt contract bij RTL

Jorn van Vrijaldenhoven heeft zondagavond het eerste seizoen van de presentatietalentenjacht Screentest gewonnen. De Amsterdammer sleept daarmee een jaarcontract bij RTL in de wacht.

De jury onder leiding van Robert ten Brink gaf hem het hoogste aantal punten, waardoor hij zijn handtekening mocht zetten onder het presentatiecontract bij RTL. Komende tijd wordt bekend hoe het contract wordt ingevuld. “Dit is misschien wel het belangrijkste moment in mijn leven”, aldus Van Vrijaldenhoven.

In de finale die zondagavond 11 november werd uitgezonden streed hij tegen Hila Noorzai, die bekend is als Qmusic-dj. Van de twaalf kandidaten bleven zij als laatste twee over en kregen zij opdrachten waaronder een overval met de All You Need is Love-caravan en een live interview met Waylon en Pia Douwes. Ron Brandsteder en Bridget Maasland stonden Robert ten Brink bij tijdens de jurering.

De talentenjacht was het laatste programma dat Gordon voor RTL maakte. Hij gaat in januari bij concurrent Talpa TV aan de slag. De kijkcijfers van de zeven afleveringen waren niet best; op het dieptepunt van 22 oktober keken er slechts 235.000 mensen. De finale had 349.000 kijkers.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen