dinsdag 16 januari 2018

Joris Linssen stopt met Hello Goodbye

Joris Linssen start 14 februari met zijn laatste seizoen van Hello Goodbye. De presentator is toe aan een nieuwe uitdaging binnen de NCRV en geeft graag het stokje over aan nieuw talent. De NCRV blijft het programma ook zonder Linssen maken.

Joris Linssen: “Na acht jaar op Schiphol de meest bijzondere en indrukwekkende verhalen te hebben gehoord, geef ik graag de gelegenheid aan nieuw talent om het programma Hello Goodbye over te nemen. Ik ga natuurlijk door met mijn andere programma’s en bruis van de nieuwe programma-ideeën. Ik krijg hierdoor meer ruimte om deze verder te ontwikkelen.”

TV-manager Jeroen Illy van de NCRV: “Hello Goodbye blijven we op dezelfde herkenbare wijze uitzenden op Nederland 1. Het team van producent BlazHoffski blijft volledig intact en met onverminderd enthousiasme betrokken bij het maken van het programma. We gaan nu op zoek naar nieuw talent dat de plek van Joris in Hello Goodbye over kan nemen. Daarnaast kijken we samen met Joris naar nieuw te ontwikkelen programma’s.” Op dit moment loopt de vijfde serie van het programma Joris’ Showroom.

Bron: NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen