Joris’ Kerstboom dit jaar persoonlijker dan ooit
maandag 21 december 2020

Joris’ Kerstboom dit jaar persoonlijker dan ooit

Het KRO-NCRV programma Joris’ Kerstboom is van 21 tot en met 25 december rond 21.15 uur te zien op NPO 2.

Joris’ Kerstboom is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Het is een lichtpuntje in de donkere decembermaanden en zeker in deze bijzondere tijd. Met een kerstboom op het dak rijdt presentator Joris Linssen dit jaar dwars door Nederland om persoonlijke verhalen bij mensen thuis op te halen.

De kerstboom wordt in vol ornaat voor de deur, in de straat of in de tuin neergezet. Traditiegetrouw kunnen mensen dan een foto van een dierbaar persoon in de boom hangen en vertellen waarom ze hem of haar graag in het licht willen zetten. De boom wordt daarna op het dak van de bus gebonden en Joris zal verder rijden naar het volgende adres.

Presentator Joris Linssen over het nieuwe seizoen: “We konden dit jaar helaas niet op kerstmarkten staan en oproepen om naar ons toe te komen met verhalen. Gelukkig hebben we een mooie oplossing bedacht om toch de verhalen van de mensen op te kunnen halen. Nu we allemaal binnen moeten blijven en elkaar niet kunnen ontmoeten is het vertellen van deze verhalen misschien wel belangrijker dan ooit.”

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen