Johnny de Mol opent Hotel SynDroom
woensdag 17 januari 2018

Johnny de Mol opent Hotel SynDroom

Na drie seizoenen van SynDroom, in 2015 bekroond met de Gouden Televizier-Ring, opent Johnny de Mol op 29 maart de deuren van het nieuwe Hotel SynDroom. In dit RTL 4-programma – geproduceerd door Talpa – is het een komen en gaan van jongeren, allemaal hebben ze een beperking én een droom.

Wat de hotelgasten echter niet weten is óf en wanneer tijdens het verblijf hun wens uitkomt. Grote dromen, kleine dromen: in Hotel SynDroom is alles mogelijk. Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Benthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In iedere aflevering van Hotel SynDroom staan vier jongeren centraal. Deze jongens en meisjes verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.

In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar SynDroom probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen – voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!

Bron: RTL4/BM

Bericht delen