Johnny de Mol keert terug bij HLF8
vrijdag 20 januari 2023

Johnny de Mol keert terug bij HLF8

Johnny de Mol is vrijdagavond voor het eerst weer te zien als presentator van de talkshow HLF8 op SBS6, zegt hij in een interview in De Telegraaf.

De Mol legde eind april zijn werkzaamheden bij de talkshow neer vanwege beschuldigingen van wangedrag aan zijn adres. In oktober maakte De Mol nog bekend dat hij niet meer zou terugkeren bij het programma.

Aan de krant vertelt De Mol nu dat hij door programmadirecteur Marco Louwerens is gevraagd bij te springen. “Hélène Hendriks en Sam Hagens kunnen elk maar twee avonden presenteren”, zegt De Mol. Leonie ter Braak, die ook een tijd HLF8 presenteerde, is overgestapt naar RTL. “En ik doe daarom dus de vijfde avond.”

De presentator zegt weer klaar te zijn voor zijn terugkeer en vindt dat het team van HLF8 het in zijn afwezigheid fantastisch heeft gedaan. “Ik vind het heerlijk om weer een of twee avonden terug te zijn. Zo kan ik rustig de draad weer oppakken.”

De Mol staat ook stil bij de aangifte van mishandeling en poging tot doodslag die zijn ex-partner Shima Kaes tegen hem deed. “De hele kwestie met mijn ex heeft een behoorlijke impact gehad. Geen moment was het uit m’n gedachten.” De afgelopen periode nam De Mol de tijd om alles te verwerken. Ook was hij een tijdje weg naar een eiland in de Indische Oceaan. “We zijn net terug en ik ben er klaar voor, en klaar mee!”

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Talpa

Bericht delen