Johnny de Mol in oktober weer op televisie
woensdag 31 augustus 2022

Johnny de Mol in oktober weer op televisie

Johnny de Mol keert terug op de buis. De presentator kondigde in april aan voorlopig te stoppen met zijn talkshow HLF8 na beschuldigingen van seksueel misbruik. Op SBS6 zal hij vanaf woensdag 12 oktober weer te zien zijn met het programma Restaurant Misverstand, meldt Talpa.

In Restaurant Misverstand runnen relatief jonge mensen met verschillende vormen van dementie gezamenlijk een eetcafé. De meesten hebben geen ervaring in de horeca. In voorgaande seizoenen van het programma werden zij bijgestaan door chef-kok Ron Blauw en De Mol als presentator.

Tegen de 43-jarige presentator werd aangifte gedaan door zijn ex Shima Kaes, die hem beschuldigt van mishandeling tijdens hun relatie in 2015. Een andere, anonieme aangifte van wangedrag volgde later. Die aangifte zette De Mol ertoe aan te stoppen met HLF8.

De presentator heeft de beschuldigingen van Kaes altijd ontkend. De beschuldigingen die in april tegen hem gedaan werden, noemde hij eveneens “vals”. Het Openbaar Ministerie doet in beide zaken nog onderzoek.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen