Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren DanceSing
vrijdag 13 juli 2018

Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren DanceSing

Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren DanceSing, een nieuwe grote talentshow. Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien bij SBS6.

DanceSing is de nieuwe talentshow voor talenten die alles in huis hebben. Die kunnen dansen en zingen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake. RedOne, de producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez en One Direction, verbindt zijn naam aan deze show. De winnaar krijgt een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track, een ultieme carrièrestart.

SBS6 brengt Johnny de Mol en Romy Monteiro samen voor één van de grootste projecten van de zender ooit: DanceSing is keihard en slopend. Om de absolute top te bereiken, moet je nou eenmaal offers brengen, maar de prijs is enorm.

Zo’n prijs betekent wel dat er in DanceSing alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, alles achter zich te laten, onafgebroken te trainen en zich maximaal willen inzetten.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen