dinsdag 16 januari 2018

Johnny de Mol blijft bij RTL 4

Presentator Johnny de Mol heeft maandag voor drie jaar bijgetekend bij RTL 4 en is de komende jaren met verschillende programma’s bij de familiezender te zien. Zo is hij op dit moment al druk bezig met een tweede seizoen van het programma De Wensboom en komt er ook een nieuw seizoen van Superkids.

Dat is een talentshow waarin hij samen met Wendy van Dijk op zoek gaat naar kinderen met een talent waar je niet meer omheen kunt. En naast het populaire programma SynDROOM, waarmee De Mol dit jaar kans maakt op de Televizier-Ring, komt hij volgend seizoen ook met een nieuw tv-programma.

In het nieuwe RTL 4-programma Family Island gaan gezinnen naar een onbewoond eiland waar pubers en ouders op elkaars lip worden gezet met één doel: de thuissituatie herstellen. “Familie gaat namelijk boven alles”, aldus Johnny de Mol.

Erland Galjaard, programma directeur RTL Nederland: “Johnny de Mol is een talentvolle presentator en bovenal een keiharde werker. Hij heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Zijn oprechtheid maakt hem tot een talent, waardoor hij heel breed inzetbaar is. Van grote talentenjachten tot kleine intieme programma’s, waar hij mensen een helpende hand biedt of een onvergetelijke dag bezorgt, hij weet die programma’s zich als geen ander eigen te maken.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen