dinsdag 16 januari 2018

Jinek en Kockelmann in Eén op Eén

Maandag start het nieuwe journalistieke KRO-NCRV programma Eén op Eén. Sven Kockelmann en Eva Jinek interviewen afwisselend één opvallende gast bij een actueel thema. Het 20 minuten durende programma wordt uitgezonden van maandag tot donderdag om 20.30 uur op Nederland 2.

Sven Kockelmann en Eva Jinek zijn samen het gezicht van het nieuwe interviewprogramma Eén op Eén. Ze wisselen elkaar af: Kockelmann voert op maandag en woensdag de gesprekken en Jinek op dinsdag en donderdag. De dagelijkse interviews worden gevoerd met één gast die een opvallende en onthullende mening geeft over een actueel thema.

KRO-NCRV Mediadirecteur Taco Rijssemus: “Ik verheug me op dit nieuwe journalistieke programma waarin de tijd wordt genomen een onderwerp uit te diepen. Daarmee is het programma van grote publieke waarde en ook een waardevolle toevoeging aan de huidige programmering. Dit is weer een stap in de richting van het uitbreiden van de journalistieke tak van ons nieuwe omroepbedrijf. Kockelmann en Jinek hebben beiden een sterke journalistieke persoonlijkheid en de kracht om dit programma naar een hoog niveau te tillen.”

Bron: KRO-NCRV

Bericht delen