Jet van Nieuwkerk terug op 24Kitchen
maandag 11 september 2023

Jet van Nieuwkerk terug op 24Kitchen

Op 11 september start het nieuwe programma Lekker Snel! in samenwerking met de supermarkt op wielen: Picnic. Foodjournalist en presentatrice Jet van Nieuwkerk komt terug op 24Kitchen en helpt ons om elke werkdag een gemakkelijke, gezonde en vooral lekkere maaltijd op tafel te zetten voor het hele gezin.

Geen gedoe om tussendoor nog naar de supermarkt te gaan, maar één klik op het recept via de Picnic app en alle ingrediënten zitten in je digitale mandje om vervolgens op een zelfgekozen tijdstip thuis afgeleverd te worden.

Na de vakantie is iedereen stiekem wel weer toe aan de regelmaat van werk en school. Jet helpt je daarbij door iedere werkdag een smaakvol gerecht voor te bereiden waarbij je binnen een half uur aan tafel zit. Denk daarbij aan nazomerse maaltijden als pasta met venkelworst en taleggio olijven, caponata met burrata of citroen-dille zalm uit de oven.

Heerlijke gerechten om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden. De recepten zijn tevens te vinden op de Picnic-app. Tijdens de afleveringen deelt Jet een flinke dosis aan #tipvanjet’s zoals we die van haar gewend zijn. Wist je bijvoorbeeld dat kookvocht van het koken van de pasta werkt als binding voor saus door het zetmeel uit de pasta? Nooit weggooien dus!

“Ik geloof dat lekker eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ik heb nooit een koksopleiding gedaan, als thuiskok past dit programma daarom perfect bij mij. Ik hoop mensen thuis te kunnen inspireren om lekker, gezond en makkelijk te koken voor het hele gezin”, aldus Jet van Nieuwkerk.

Lekker Snel! is vanaf 11 september elke werkdag te zien om 17.00 uur bij 24Kitchen.

Credits
Productiebedrijf: Tin Can
Producenten: Lennart Pijnenborg, Sipke Dijkstra, Max Apotowski
Head of Productions: Inma Millenaar
Hoofdredactie: Irene Brouwer
Eindredacteur: Sally Hooghiem
Culinair redacteur: Bibi Loomans, Sanne Spek
Producer: Kirsten Gerritsen
Productie/culi-assistent: Arne Wolven
Set dresser: Noor van Rooij
Camera: Martijn Verlind, Rick Bossers
Visagie: Bianca Fabrie
Styling: Valerie Ntantu
Locatie: De Havenstudio, Uitgeest

Bron: 24Kitchen/BM

Bericht delen