Jeroen Pauw stopt eind juni met presentatie Op1
vrijdag 15 mei 2020

Jeroen Pauw stopt eind juni met presentatie Op1

Jeroen Pauw zal op zondag 28 juni voor het laatst te zien zijn als presentator van Op1. Dat bevestigt een woordvoerder van BNNVARA aan De Telegraaf. De voorlopig laatste uitzending van de NPO-talkshow vindt dit seizoen plaats op zondag 5 juli.

Of het programma in de zomermaanden een vervolg krijgt is volgens BNNVARA aan de NPO. “Daar wordt nog over gesproken. En mocht er in het najaar een tweede golf van het coronavirus komen, dan zou het goed kunnen dat Jeroen Pauw zich opnieuw geroepen voelt het nieuws te bespreken en te duiden in Op1.”

De NPO besloot in maart Op1 tijdens de coronacrisis zeven dagen per week te gaan uitzenden. Pauw keerde vervolgens na drie maanden afwezigheid terug als talkshowpresentator. Samen met Fidan Ekiz neemt hij sindsdien de goedbekeken zondagavond van Op1 voor zijn rekening.

Op1 is een samenwerking tussen de omroepen WNL, EO, Omroep MAX en BNNVARA en wordt gerealiseerd door TVBV, het productiebedrijf van Jeroen Pauw. Kevin van den Berg had recent voor BM een gesprek met Pauw in de serie Corona in de media.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen