Jensen terug naar de sterren in Jensen USA
woensdag 17 januari 2018

Jensen terug naar de sterren in Jensen USA

Robert Jensen keert terug naar de sterren met een nieuw programma vanuit Amerika. Bewapend met camera doorkruist in hij in Jensen USA het land van de ongekende mogelijkheden. Hij bezoekt in de zesdelige RTL 5-serie celebrities met een turbulent leven, laat aan de hand van reportages met bijzondere Amerikanen de gekte in Amerika zien en ontmoet Nederlanders die het daar helemaal hebben gemaakt of willen maken.

Jensen verheugt zich enorm op het programma: “Mijn liefde en fascinatie voor Amerika is ongekend. Hier haal ik al mijn hele leven mijn inspiratie vandaan. In Jensen USA kan ik Amerika op mijn manier laten zien. Het onbegrensde, unieke en grappige van het land.” Het programma brengt hem terug naar de sterren, maar dan anders: “JENSEN! maakten we in een studiosetting met een paar honderd man publiek. De spanning die je daar voelt is uniek. Nu is het intiemer.”

In iedere aflevering is er een rol voor Donald Trump. Zijn gedrag en beleid worden wekelijks op de hak genomen door de veelgeprezen Trump-imitator John Di Domenico. In de eerste aflevering op 18 mei worden de eerste honderd dagen op niet mis te verstane wijze doorgenomen. Verder heeft Jensen een droomontmoeting met één van de meest excentrieke Amerikaanse acteurs ooit, Charlie Sheen. Openhartig vertelt hij over zijn uit de hand gelopen leven vol misstappen, drank, drugs en vrouwen. Daarnaast neemt Jensen de proef op de som in het gevaarlijkste restaurant ter wereld, The Heart Attack Grill in Las Vegas. Twee mensen die daar aten zijn inmiddels overleden. Jensen waagt zicht hoogst persoonlijk aan de Octuple Bypass Burger.

In andere afleveringen gaat hij op bezoek bij rapper Vanilla Ice. Wat weinig mensen weten is dat hij nog steeds succesvol optreedt in Amerika en succes geniet als tv-presentator met zijn programma The Vanilla Ice Project. Ook ontmoet Jensen de grootste mannelijke pornoster aller tijden, Ron Jeremy en de best verdienende Nederlandse topsporter (80 miljoen dollar), waar bijna niemand in Nederland van gehoord heeft, honkbalsensatie Kenley Jansen van de Los Angeles Dodgers.

Bron: RTL/BM

Bericht delen