Jens Olde Kalter maakt Foute Boel voor SBS6
zondag 10 juni 2018

Jens Olde Kalter maakt Foute Boel voor SBS6

In het nieuwe programma Foute Boel, dat vanaf donderdag 14 juni wekelijks om 21.30 uur te zien is bij SBS6, komt misdaadjournalist Jens Olde Kalter in actie tegen huisjesmelkers.

Hij gaat langs bij de gedupeerde huurders, onderzoekt hun klachten en haalt verhaal bij de huisbaas.

Veel huurders voelen zich geïntimideerd en durven uit angst om hun huis uitgezet te worden zelf geen actie te ondernemen. Door de krapte op de huizenmarkt hebben huisjesmelkers vrij spel. Tot Olde Kalter de duistere zaken aan het licht brengt.

Foute Boel is het eerste, eigen programma van Jens Olde Kalter als presentator. Als misdaadjournalist met een juridische achtergrond weet hij hoe verwoestend onrecht is. Met Foute Boel wil hij een einde maken aan de soms zelfs criminele activiteiten van de huisjesmelkers.

Olde Kalter: “Er is een plek waar iedere Nederlander zich veilig moet voelen, namelijk achter zijn eigen voordeur. Maar dat is vaak niet het geval. Steeds vaker wanen huisjesmelkers zich onaantastbaar en maken ze hun eigen wetten. Werk je daar niet aan mee, dan helpen ze je een handje met verhuizen. Goedschiks of kwaadschiks. Foute Boel dus.”

Foute Boel wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen