Jennifer Hoffman presenteert satirisch programma Van De Week
maandag 4 maart 2019

Jennifer Hoffman presenteert satirisch programma Van De Week

Wat werd er deze week massaal door Nederland gedeeld, getwitterd en gegoogeld? Jennifer Hoffman presenteert samen met teamcaptains Pieter Derks en Stefano Keizers het nieuwe satirische programma Van De Week.

Ze bespreken elke zondagavond op geheel eigen wijze de actualiteit, allemaal gebaseerd op onze digitale footprint van die week. De teamcaptains gaan de strijd met elkaar aan. Wie is er het beste op de hoogte van alle actuele online data? Pieter Derks en Stefano Keizers krijgen iedere week hulp van een andere prominente Nederlander. Op zondag 7 april is de eerste aflevering om 21.50 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Daarna is het programma wekelijks te bekijken om 22.20 uur.

Jennifer Hoffman, onder meer bekend als actrice in De Luizenmoeder, over haar debuut als presentatrice van een studioprogramma: “Anno 2019 spenderen we enorm veel tijd online en al helemaal op social media. Ik denk dat het daarom ontzettend interessant wordt om wekelijks te bekijken wat ons als land zoal bezighoudt online. Ik heb veel zin om Van De Week te gaan presenteren.”

Van De Week is een coproductie van BNNVARA en Blazhoffski.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen