dinsdag 16 januari 2018

Jan Versteegh van Powned naar BNN

Pownews-verslaggever Jan Versteegh stapt per februari 2014 over van Powned naar BNN. Hij startt daar meteen met  reportages voor Spuiten en Slikken. Ook zal hij de grens over gaan voor Spuiten en Slikken Op Reis. Tv-directeur Maarten van Dijk van BNN: “Te gek dat Jan naar BNN komt! Hij past goed bij BNN en tegelijkertijd brengt hij een nieuwe smaak. Ik kijk enorm uit naar zijn komst.”

Versteegh: “Bij Powned heb ik een fantastische tijd gehad, waar ik zeer dankbaar voor ben en met een goed gevoel op terugkijk. Om bij BNN aan de slag te gaan is een geweldige uitdaging en een droom die uitkomt. Een prachtige volgende stap.” Versteegh is sinds medio 2012 werkzaam als verslaggever voor het Pownews bij Powned. Vanaf september 2013 was hij één van de kandidaten in het survivalprogramma Expeditie Robinson.

Naast Versteegh maakt ook Geraldine Kemper reportages in het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Tim Hofman moet de reportages voor Spuiten en Slikken laten schieten omdat hij dagelijks te zien is in het nieuwe BNN-programma De Social Club. Het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken gaat eind maart van start. Wie de host wordt is nog niet bekend.

Bton: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen