Jan Versteegh presenteert Lingo
woensdag 3 juli 2019

Jan Versteegh presenteert Lingo

Presentator en spelletjesfanaat Jan Versteegh wordt het nieuwe gezicht van Lingo. Het woordspelletje maakt dit najaar haar comeback bij SBS6.

René Oosterman, Zendermanager SBS6: “Uit de verschillende screentests die we hebben gedaan bleek al snel dat Jan dol is op spelletjes en het als een eer ziet om deze klassieker te mogen presenteren. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en de keuze was dus snel gemaakt.”

De kersverse Lingo-presentator heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Jan Versteegh: “Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van Lingo”. Jan Peter Pellemans, beter bekend als JP, zal weer te horen zijn als voice-over en jurylid in Lingo

De eerste aflevering van Lingo werd uitgezonden in 1989, waarna het spelletje – waarin kandidaten woorden moeten raden – geliefd werd. Desondanks verdween het succesvolle programma, onder veel protest, na 25 jaar van de televisie. Dit jaar brengt SBS6 het spel terug en kan iedere liefhebber van Lingo weer meedoen.

Eerder werd het programma gepresenteerd door Robert ten Brink, François Boulangé, Nance en Lucille Werner. Bij SBS6 is Lingo te zien vanaf 26 augustus.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen