Jan Versteegh en Eva Koreman doen verslag van Serious Request
woensdag 17 januari 2018

Jan Versteegh en Eva Koreman doen verslag van Serious Request

Jan Versteegh en Eva Koreman doen vanaf maandag dagelijks verslag van 3FM Serious Request 2017 bij BNNVARA op NPO 3. Lex Uiting en het radioduo Mark en Rámon gaan iedere aflevering het land in om geld in te zamelen voor het goede doel. In een café vol publiek, eigenlijk het clubhuis van Serious Request, wordt er muziek gemaakt, spreekt Jan met BN’ers en gulle gevers, worden challenges gedaan en zien we wat er die dag allemaal is gebeurd in en om Het Glazen Huis.

Onder anderen Robert ten Brink, De Jeugd van Tegenwoordig, Remy Bonjasky, Loes Haverkort, Chef’Special, Jan Kooijman, Marieke Elsinga en Ellie Lust komen langs. Koreman peilt de sfeer op het plein en vraagt het publiek bij de brievenbus hoe ze geld hebben opgehaald. Serious Request Angels Mark en Rámon zijn te huur voor alle nodige werkzaamheden en Lex Uiting test de bereidheid om in actie te komen. Daarnaast staan we in de uitzending stil bij het doel van de actie en zijn er beelden te zien die 3FM-dj Wijnand Speelman maakte op zijn reis naar Nigeria.

In Het Glazen Huis in Apeldoorn zitten dj’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen volgende week zonder eten opgesloten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De actie vraagt dit jaar aandacht voor verscheurde families in natuurramp- en conflictgebieden: wereldwijd zijn meer dan vier miljoen mensen elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Serious Request bij BNNVARA is dagelijks rond 19.25 uur te zien op NPO 3 en 24 uur per dag live te volgen op NPO 101 en 3fm.nl

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen