Jan Slagter interviewt prinses Beatrix
zondag 10 oktober 2021

Jan Slagter interviewt prinses Beatrix

Jan Slagter praat maandag met prinses Beatrix over het 65-jarig bestaan van het Prinses Beatrix Spierfonds. In het televisieprogramma 65 jaar Prinses Beatrix Spierfonds: Samen krachtig tegen spierziekten vertelt de prinses over haar persoonlijke betrokkenheid bij het fonds en waarom het onderwerp haar zo nauw aan het hart ligt.

De uitzending is maandag 11 oktober om 21.25 uur te zien op NPO 1. Tijdens het Omroep MAX-programma wordt naast het gesprek met de prinses nooit eerder vertoond beeldmateriaal van prinses Beatrix en haar inzet voor het Spierfonds uitgezonden.

Doel van de uitzending is om donateurs te werven voor het jubilerende Prinses Beatrix Spierfonds. Mensen met en zonder spierziekten lopen verschillende routes, waaronder een route van maar liefst 65 kilometer. Zij starten al midden in de nacht en finishen op een feestelijke manier in de uitzending op Paleis Soestdijk, waar niemand minder dan de prinses hen op staat te wachten.

Verder zien we indringende portretten van patiënten en hun familie. Zo zien we de dochter van Hans Kazàn: Lara Kazàn, zij kon twee jaar geleden – van de ene dag op de andere – niet meer bewegen. Verder zijn er optredens van Danny Vera en Glennis Grace, die mooie nummers ten gehore brengen.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Frank van Beek/MAX

Bericht delen